Apa Kata Alumni CIMP

Problems / Challenges Before CIMP?

Sebelum mengikuti CIMP, saya tidak mengetahui teknik dalam menentukan keyword dan strategi yang digunakan. Namun setelah mengikuti CIMP, saya jadi lebih tahu bagaimana strategi optimisasi keyword. - Fajar Syukur [Head of Creative, ESQ Jakarta Indonesia]
Tidak faham manfaat dari website & SEO. Belum tahu memaksimalkan Integrated Marketing. - Ronal Edison [Head of Social Media, ESQ Jakarta Indonesia]
Saya pertama kali mengikuti training online-marketing. Ternyata banyak strategi dan cara untuk memasarkan produk dan menaikkan branding syarikat untuk diketahui seluruh dunia dengan menggunakan Google sahaja. Banyak ilmu dan pengalaman sepanjang mengikuti training, tidak hanya website, namun seluruhnya, FB Ads & Email Marketing sehingga membawa keberuntungan syarikat. SYABAS MINDA TRAFIK atas ilmu dan perkongsian. - Muhammad Afiq bin Muhd Aminudin [Assistant Trainer, ESQ Jakarta Indonesia]
The learning system are lean and neat. We learn easily, many things about SEO that needs years of work can be achieved in days or weeks now. Thank you CIMP! - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Sebelum mengikuti CIMP, website tampak tidak cantik designnya. SEO pun tak tampak di Google. Setelah ikuti CIMP, WOW! Setelah ikuti CIMP, saya terkejut dengan metode yang diajarkan, website lebih cantik, SEO sangat sistematis dan Integrated Marketing sangat efektif dalam Result. - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
Sebelumnya saya bingung bagaimana menyatukan antara leads dan conversion dengan baik melalui Google Analytics. Setelah ikut CIMP, laporan lebih mudah dan baik. - Aditya Nur Baskoro [SEO Supervisor, ESQ Jakarta Indonesia]
Sebelum ikut CIMP Program, saya belum faham mengenai pentingnya website, Blog, SEO dan Social Media bagi strategi pemasaran perusahaan. Selain itu, saya juga belum faham apa itu CPanel, Wordpress, Email Marketing serta bagaimana cara mengoperasikannya. Sekarang saya tahu bahawa itu semua merupakan asset penting bagi perusahaan. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
Sebelum mengikuti CIMP, saya sama sekali belum tau tentang Dunia Digital Markeitng. Dengan kelas CIMP, saya mendapatkan ilmu yang sangat bermanfaat dan bisa membantu penjualan bisnis perusahaan. Thanks CIMP khususnya Puan Shakira. - Reza Isnain Rabiultani [E-Commerce, ESQ Jakarta Indonesia]
I got task from my boss to make a website, FB Fan Page and SEO but I did not know how to execute the tasks. - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Before CIMP, jika membuat website, saya tidak ada sitemap yang jelas. Selepas CIMP, SEO sangat sistematis dan Integrated Marketing dari social media ke webstite. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Takt ahu kegunaan website 100% . Tak tahu content dan cara presentation yang betul di website. Alhamdulillah, sekarang dah terer! - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik Sdn. Bhd.]
Before CIMP, saya perlu menghadiri seminar marketing from 1 social media to another. But with CIMP, all integrated. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
First time masuk kelas ini rasa macam susah sangat. Tapi bila hari-hari ada homework yang diberikan oleh Puan Shakirah, lama-lama dah boleh adapt. Daripada zero knowledge about website, sekarang dah reti! Hehe. Rasa macam valuable sangat knowledge dan skills yang dapat dalam kelas ini. Memang berbaloi dan tak menyesal! - Nurul Ezzah binti Marzuki [Marketing, Jardin Beauty]
I’m first time in marketing training. After this, I’ll keep continue to follow up Minda Trafik cause it is so amazing to me can learn a lot about website marketing in this 7 day session. - Yeap Bee Phou [SE Control Sdn. Bhd.]
Before this, kalua pergi mana-mana seminar, tak jumpa lagi coach yang boleh reveal everything. Apa pun kita tanya, Coach Shakirah akan jawab. Sebelum dating, my husband quite typical dengan seminar, mana-mana seminar pun macam tu. But after first clasee, dia lebih bersemangat. - Nona binti Abdullah [Business Owner, Ghina Fardus Resources]
Saya agak kabur dalam online business. Tidak tahu dari mana nak mula dan apakah skill yang diperlukan. - Che Khairuleffendi bin Che Kamaruzaman [Guru]
Saya seorang yang baru bermula dalam bisnes dan masih perlu banyak belajar. Cita-cita untuk menjadi pakar dalam online marketing. Saya tidak pernah menghadiri mana-mana kursus internet sebelum ini kerana masalah kewangan. Tapi saya bersyukur, Alhamdulillah, permulaan pembelelajaran internet saya dipertemukan dengan mentor yang ikhlas, Puan Shakirah! Mahu Berjaya lagi. - Muhammad Khairul Azwan bin Azhan [Marketing Manager, MKA International Consultant Sdn. Bhd.]
Saya amat cerewet untuk memilih siapa yang akan saya pilih untuk mengajar saya. Ramai di luar sana “self-claim” mereka bagus dengan ‘fee’ yang mahal dan ilmu yang nak disampaikan tidak seberapa. Alhamdulillah, saya dah jumpa cikgu/sifu online saya yang banyak Ilmu dikongsi dan banyak yang saya pelajari. Kelas yang amat penat tapi berbaloi, tak expect sampai tahap ni ilmu yang dipelajari. Keep it up. This is it!! - Mohd Shamhan bin Mohd Yusoff [Pengarah, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
Sebelum ini memang tercari-cari apakah langkah lagi yang perlu dilakukan untuk meningkatkan jualan. - Muhamad Fadhli b. Muhamad Fadzil [Executive, Saiful Nang Academy]
No free time to study and learn about digital marketing and coached by Minda Trafik is more efficient to me. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
Attended a few training program conducted by experts both in Malaysia and overseas, relatively I would say CIMP conducted by Puan Shakirah was among the best. Comprehensive modules covering almost everything about digital marketing. Some similar program, if any, is tend to be theoretical but for CIMP is all about hands on, students beem coached from very basic. - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]
Kami guru social media FB dan IG. Most of time sharing copywriting style sahaja. Blog ada tapi jarang update. Challenge utama, makin ramai Shaklee Distribution di FB dan IG. So, challenge untuk kami dapat prospek baru dari FB. Jadi kami nak tahu impak website pula. - Ahmad Firdhaus bin Che Mohd Zulkifli [Business Leader, Shaklee Independent Distributor]
We never did anything on social media before. So, really need this kind of exposure on the basic of this. The result is mindblowing, really good, would recommend for others for sure. - Saiful Adli Abdul Karim [Development Director, Build Land Precast]
Seminar yang saya tunggu selama ini terutama the Ownership of Online Platform (Website). - Saiful Bahri Yusof [Director, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]

The Best Thing You Love & Remember About CIMP – For Your Business?

Powerful strategy using keyword optimization. - Fajar Syukur [Head of Creative, ESQ Jakarta Indonesia]
Terstruktur, terintegrasi, Proven & awesome!! - Ronal Edison [Head of Social Media, ESQ Jakarta Indonesia]
Full of skill, knowledge, fun learning & enjoy. Always follow up by coach and mentor. - Muhammad Afiq bin Muhd Aminudin [Assistant Trainer, ESQ Jakarta Indonesia]
Website ESQ Business School lebih mantap, tampak di halaman pertama Google, website traffic-nya meningkat dan closing-nya banyak sangat. Mantap!! - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
Berkat CIMP, saya bisa membantu IT Division dalam mengembangkan website perusahaan. Tidak hanya itu, saya juga bisa handle Facebook Corporate dan bisa memaksimalkannya. Metode yang Puan Shakirah dan Team Minda Trafik sampaikan sangat efektif dan hand-on sehingga peserta menjadi faham lebih cepat terkait Digital Marketing dan 360° Marketing. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
Karena CIMP, saya bisa membuat website Business yang lebih menarik dan memudahkan transkaksi melalui Online Banking serta menaikkan SEO / Keywords produk perusahaan di 1st Page Google. - Reza Isnain Rabiultani [E-Commerce, ESQ Jakarta Indonesia]
I can create website. I know about SEO and how to optimize my website and I can give service for much more people through website. - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Website ESQ Tours lebih cantik. Ranking website semakin meningkat ke 1st Page Google. Leads bertambah banyak & traffic website tinggi. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Belajar tentang cara membina website dan content yang menarik. Memahami Google Analytics supaya mudah untuk monitor performance dan perbaiki konten website. Selain itu, memahami Marketing Skill supaya marketing lebih menarik. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
Digital marketing yang diajar memang hands-on dan detail. Coach sangat concern dengan result dan outcome. Coach akan ajar sampai perform. Start class from 0 to something to work on. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
Dapat menulis content mengikut kehendak SEO dan rasa impressive bila dan keluar Google 1st Page! - Nurul Ezzah binti Marzuki [Marketing, Jardin Beauty]
Ajar face to face. Senang nak faham - Belajar cara nak keluar Google. Rasa dapat satu achievement bila dapat keluar dekat Google - Cara pembelajaran yang relax. - Nurull Nadia binti Abdul Rashid [Marketing, The Luxe Production]
Boleh track secara detail – track result on marketing project. – Data sangat reliable sebab its shows values instead of estimation and memang proven. – ilmu analyze (Google Analytics) dan SEO help to get right potential customer. - Jannatul Izzati binti Rajmi [Operation Executive, The Luxe Production]
CIMP brings me freak ideas and strategies. - Eng Chong Hun [Director, Renosun Sdn. Bhd.]
The Brand is Pn. Shakirah. Marvelous. - Yeap Bee Phou [SE Control Sdn. Bhd.]
Really love the way Puan Shakirah teach us. Dengan bahasa yang mudah. So everything yang technical nampak senang. - Nona binti Abdullah [Business Owner, Ghina Fardus Resources]
Content yang sangat detail dan mantap. Puan Shakirah menyampaikan dengan cara yang mudah difahami. Mentor yang tidak lokek berkongsi. - Che Khairuleffendi bin Che Kamaruzaman [Guru]
Saya suka gaya pembelajaran yang betul-betul ingin memahamkan pelajar. Suasana suka berkongsi ilmu daripada mentor-mentor dan juga networking daripada sahabat yang hebat belaka. Terima kasih kepada Puan Shakirah, Tuan Azrul, Tuan Syed, Tuan King dan mentor yang lain. - Muhammad Khairul Azwan bin Azhan [Marketing Manager, MKA International Consultant Sdn. Bhd.]
Coach Shakirah’s class is very interesting and very detail. I love the hands-on experience. Before I join the class, I was very worried if I won’t be able to understand anything in the class because my knowledge in IT is considered like zero. Now I understand the lot of things beyond my own expectation. - Arbaizah binti Abdul Kadir [Business Development Manager, Buildland Precast Sdn. Bhd.]
Good experience and look forward to trigger business growth especially thru SEO & bringing up the website to the top & 1st page in Google. - Mohd Shamhan bin Mohd Yusoff [Pengarah, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
Faham kenapa website penting untuk bisnes. Semakin faham dan jelas apa strategi sepenuhnya. Dapat berkenalan dengan biz owner yang hebat-hebat. Bertukar -tukar pendapat dan idea. Coach pula ajar sampai faham. Bukan training biasa-biasa. - Wan Nur Syahira binti Wan Mohamed [Perunding Kewangan Islam, Quantum Khair Consultancy]
Penerangan yang detail dari industry player berdasarkan fact dan figure. - Muhamad Fadhli b. Muhamad Fadzil [Executive, Saiful Nang Academy]
Coach is very patient in teaching us. All we learned in CIMP are useful in real business. - Liew Sung Yeu [IT Executive, Tourwaze.com]
To the total practical level, you can join the program with empty mind, but very sure momemt, you step out from CIMP, you can basically do your own online business at home. From bottom of my heart, a very BIG thank you especially to Puan Shakirah for how special effective way in conducting the program. My last but not least, thanks to all friendly mentors. Syabas! CIMP really a most complete crucial fundamental program for everyone to be excellent in IT and Digital Marketing World. - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]
Ilmu yang dipelajari sangat berguna. Tips yang berguna dan hebat. Content yang sangat padat. Mentor yang sangat membantu. Mesra pelanggan. Pembelajaran yang sangat padat dan berat tetapi sangat-sangat bermanfaat. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
360° Integration on right branding name untuk sync semua online medium & SEO. Create branding bukan mudah kalau tak tahu caranya. TQ Coach bagi shortcut konsep dan method to integrate & branding us well online. - Ahmad Firdhaus bin Che Mohd Zulkifli [Business Leader, Shaklee Independent Distributor]
The reach of potential clients increased. Our marketing strategies arranged in a more structural way to market our brand. - Saiful Adli Abdul Karim [Development Director, Build Land Precast]
Program CIMP ini menjadikan kita dari ZERO ke HERO. Lengkap dan detail dari Branding, pembangunan website atau yang paling utama adalah membuat analisa dari data yang ada dan cara membuat keputusan yang betul. - Anuar bin Ibrahim [Director, Mamayaya Zone]
Sharing knowledge dan teknik-teknik yang mantap. Modul pun sangat bagus. - Saiful Bahri Yusof [Director, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]

Is CIMP Really All That They Say?

This is the most structural strategy for Online Business. - Fajar Syukur [Head of Creative, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP is great, there are no class like this from university. - Alaen Bhaskara [Head of Marketing, ESQ Group, Jakarta Indonesia]
Program CIMP ini sangat direkomendasikan bagi siapa saja yang ingin sukses dan mempelajari online marketing untuk bisnes. - Desy Kurniawati [Copywriter, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP is part of marketing that recommended by us because in one platform you can learn many thing from zero to somebody skillable. - Muhammad Afiq bin Muhd Aminudin [Assistant Trainer, ESQ Jakarta Indonesia]
The learning process itself is an unforgettable experience. We learn about complex Google Analytics in the most easy ways. - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Program ini sangat recommended, Insya-Allah dengan Program CIMP ini yang Puan Shakirah dan Tim ajarkan menjadi awal kesuksesan organisasi ini terutama bisnis yang kami lakukan iaitu ESQ Business School. - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP benar-benar bagus karena mampu memberikan pemahaman mengenai Integrated Digital Marketing dengan baik dan mendalam. - Aditya Nur Baskoro [SEO Supervisor, ESQ Jakarta Indonesia]
Yes that’s true! CIMP Program membuat orang yang tadinya tidak faham Internet Marketing menjadi ahlinya! CIMP program make people expert in Digital Marketing! - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
Yes, karena modul CIMP is awesome. Modul CIMP yang diajarkan sangat detail dan step by step. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Yes. Saya setuju. Ilmu di CIMP sangat luar biasa daripada kelas-kelas Online Marketing yang lain. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
Betul. Saya sangat recommend CIMP pada kawan-kawan yang memerlukan perkhidmatan CIMP. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
Yes. CIMP Jjang! Dulu rasa macam susah sangat nak buat web. Selalu opt pada Pro. Sekarang boleh develop sendiri. Alhamdulillah. Terima kasih ajarkan kepada Team. - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn. Bhd.]
Antara satu-satunya kelas yang saya join yang membuahkan hasil. Rugi sangat kalua tak tuntut ilmu ini. - Nurul Ezzah binti Marzuki [Marketing, Jardin Beauty]
For those nak setup business, CIMP adalah satu kelas yang patut diambil. Sebab terus dapat right customer / potential customer and mudah close sale. - Jannatul Izzati binti Rajmi [Operation Executive, The Luxe Production]
CIMP is essential for those who want to increase their online presence and to increase automated online sales. - Yasir Ayeop bin Azizuddin [CEO, Hilde Group Sdn. Bhd.]
Yes. Definitely. Bravo Puan Shakirah. - Eng Chong Hun [Director, Renosun Sdn. Bhd.]
I recommend if you want to know about marketing, you should know CIMP. - Yeap Bee Phou [SE Control Sdn. Bhd.]
Me, definitely akan recommend this program pada semua kawan-kawan. - Nona binti Abdullah [Business Owner, Ghina Fardus Resources]
Modul yang mantap. Penyampaian yang mudah dan jelas. Khidmat sokongan dan bimbingan selepas program disediakan. - Che Khairuleffendi bin Che Kamaruzaman [Guru]
I definitely would recommend this CIMP program to anybody who’s looking for better knowledge in internet marketing. Very effective 7 days course, packed but very easy going environment. - Arbaizah binti Abdul Kadir [Business Development Manager, Buildland Precast Sdn. Bhd.]
5 Stars recommended. CIMP is really onto it. Really in depth online to practice. Do not miss the training. - Mohd Shamhan bin Mohd Yusoff [Pengarah, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
CIMP memang best. Berbaloi. - Wan Nur Syahira binti Wan Mohamed [Perunding Kewangan Islam, Quantum Khair Consultancy]
Memang CIMP kursus yang bagus untuk sesiapa yang menjalankan perniagaan dan juga bagi sesiapa yang mahu meningkatkan jualan ke tahap yang lebih baik. - Muhamad Fadhli b. Muhamad Fadzil [Executive, Saiful Nang Academy]
The way the coach taught us is impressive. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
CIMP, Puan Shakirah, mentors nearly perfect to deserve the following : 1. CIMP – most complete scope, in depth, practical on all major syllabus in Digital Marketing. 2. Puan Shakirah – friendly, patience, caring and at highest accountability as professional coach. 3. Mentors – friendly, kind and IT-talented skilled. - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]
Betul. CIMP memberikan sesuatu yang sangat hebat untuk saya. Berada dalam CIMP Program seperti berada dalam pengajian yang tertinggi. TQ Coach Shakirah. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
CIMP is totally worth and covered all scopes for online marketer. CIMP courses perlu kefahaman, komitmen dan disiplin untuk branding secara online. Once platform dah siap, semua mudah untuk edit dan buat value content. Pengalaman bersama Coach dan Mentor banyak membantu kami dalam membangunkan website sendiri. - Ahmad Firdhaus bin Che Mohd Zulkifli [Business Leader, Shaklee Independent Distributor]
Better than what we expected. The hands on method really benefits us so much. We can manage & plan better for our business. - Saiful Adli Abdul Karim [Development Director, Build Land Precast]
Program CIMP Puan Shakirah akan menukar mana-mana individua atau perniagaan dari 0 to Hero. - Anuar bin Ibrahim [Director, Mamayaya Zone]
7 hari sangat padat dengan modul level professional. Berbaloi untuk attend! - Saiful Bahri Yusof [Director, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
Love CIMP! Love Coach Shakirah! Love my new friends and family CIMP. Awesome & Amazing – Rate it the best 5 coffee cups! - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]

What If I Don't Feel Confident I Can Make It Happen?

Dengan strategi CIMP, semua bisnes bisa berada di first page Google one day, Insya-Allah.. - Fajar Syukur [Head of Creative, ESQ Jakarta Indonesia]
Only you need, focus in what you do and just do it. Follow the step and see the result. - Muhammad Afiq bin Muhd Aminudin [Assistant Trainer, ESQ Jakarta Indonesia]
I am now working on other website and now for the companies. Not as easy at the first one, but I got many supports from CIMP Champions. - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Saya merasa lebih yakin, selepas Program CIMP ini, ESQ Business School lebih berjaya dibandingkan tahun-tahun sebelumnya. - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
Now, I am more confident while create Digital Marketing content an ready to assist management of the company to build marketing strategy. Challenging for me but I try to enjoy it. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
Saya sangat percaya diri dengan perubahan saya sekarang . Dengan menguasai Teknik Digital Markeitng membuat saya lebih optimis untuk mengembangkan pendapatan perusahaan. - Reza Isnain Rabiultani [E-Commerce, ESQ Jakarta Indonesia]
With CIMP, I feel more confident to tell about business target and KPI to my boss. - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Saya lebih percaya diri saya bahawa saya bisa mendapatkan leads lebih banyak dan saya lebih percaya diri bahawa saya menguasai website wordpress dan SEO. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Selepas masuk ke kelas CIMP, saya tahu apa yang saya buat dan saya dapat set goal serta capai objektif untuk setiap kerja marketing saya. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
From time to time, I can feel confident and Insya-Allah I can make it happen. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
I am very determined to make a great move. - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
Saya rasa yakin apabila saya dapat merubah bisnes Mary Jardin. - Nurul Ezzah binti Marzuki [Marketing, Jardin Beauty]
Saya berasa berkeyakinan kerana dapat menonjol diri dan faham bahawa setiap orang ada kreativiti tersendiri. - Najihan binti Zulkifli Mohd [Marketing, Hilde Club]
Now, I’m confident can manage and control my own internet marketing after join CIMP. - Yeap Bee Phou [SE Control Sdn. Bhd.]
I’m more confident in online business. Kalau sebelum ini, tercari-cari cara untuk growing up my business yang dah down since last year. - Nona binti Abdullah [Business Owner, Ghina Fardus Resources]
Need to practice the knowledge that I’ve gained thru this CIMP. It’s is enough to be on top. Beside that CIMP provide Mentor to help & monitor your progress & complete system. - Mohd Shamhan bin Mohd Yusoff [Pengarah, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
Tipulah jika anda masih tidak confident selepas keluar dari CIMP, melainkan anda tidur. - Muhamad Fadhli b. Muhamad Fadzil [Executive, Saiful Nang Academy]
Now I’m more confident in generate more traffic and reach my target audiences for my website. - Liew Sung Yeu [IT Executive, Tourwaze.com]
After CIMP, I can manage to from building a website until let it go live to start business, so I’m confident that it will happen. - Hum Chun Kuaei [Product Design, Tourwaze.com]
Managed to explore great opportunity and solution options, as such, effectively lead my team to higher level in IT World. - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]
Take time to finish up tapi sebab ada dateline exam kena push out from comfort zone. - Ahmad Firdhaus bin Che Mohd Zulkifli [Business Leader, Shaklee Independent Distributor]
Yes. Definitely, no doubt it’s a challenge. But, knowledge is important. Im confident with Minda Trafik & Coach Shakirah, the mentors. I can do it. Because I want to. - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]

How Is CIMP Different From All Those Other Online Marketing Courses That I’ve Attended Before?

CIMP is most complete, structural, integrated and more strategic. - Fajar Syukur [Head of Creative, ESQ Jakarta Indonesia]
Best of the best!! - Ronal Edison [Head of Social Media, ESQ Jakarta Indonesia]
All other course teach separated, but CIMP all of them taught together. - Alaen Bhaskara [Head of Marketing, ESQ Group, Jakarta Indonesia]
Saya belum pernah mengikuti program pelatihan semacam ini. Biasanya saya hanya belajar secara otodidak. So, program CIMP ini sangat bermanfaat. - Desy Kurniawati [Copywriter, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP Learning is based on problems, we learn about the HOW is by experience. There’s no preaching. It’s a great workshop. - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Sangat berbeza sekali, CIMP sangat bagus trainingnya. Saya sangat beruntung sudah mendapatkan ilmu yang luar biasa. - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
To be honest, I never attend online marketing training before. So, this is my first time. I fell CIMP Program is very useful for me as personal and as employee. To be strongly highlight, CIMP Program increases my value added and competency. I hope that I could contribute for company’s earning from Internet sources or Digital Marketing. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
Yang membuat CIMP berbeda dengan yang lain adalah CIMP lebih detail untuk materi yang diberikan hingga cara administrasi untuk Digital Marketing sangat mendalam. Untuk yang ingin sukses dalam Digital marketing buruan belajar Bersama CIMP. Dijamin sukses! - Reza Isnain Rabiultani [E-Commerce, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP is different from all online marketing training because CIMP teach us from social media until the main digital marketing which is website. - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Yes. CIMP mengajarkan lebih jelas dan detail. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Kelas lain yang pernah saya attend kedekut ilmu. Ajar yang asas sahaja. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
CIMP different from others - been taught step by step, exclusive & intensive course. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
Totally different from zero to hero. - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
Saya rasa bersyukur sangat dapat join kelas ini. Memang tidak membazir duit. - Nurul Ezzah binti Marzuki [Marketing, Jardin Beauty]
CIMP is power packed course covered within short period of time. - Eng Chong Hun [Director, Renosun Sdn. Bhd.]
CIMP is a program where we can see the output after end of program. Unlike other programs where it can be forgotten easily because no task to finish off the website need to be done. - Arbaizah binti Abdul Kadir [Business Development Manager, Buildland Precast Sdn. Bhd.]
CIMP comes in proper module outlined for you to understand everything in online business. Just FOLLOW! - Mohd Shamhan bin Mohd Yusoff [Pengarah, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
Buat sampai jadi. Faham the concept. Balik boleh buat sendiri. Best! - Wan Nur Syahira binti Wan Mohamed [Perunding Kewangan Islam, Quantum Khair Consultancy]
Coverage tentang online marketing yang menyeluruh beserta penerangan yang detail berdasarkan fact and figure dari indurstri player. - Muhamad Fadhli b. Muhamad Fadzil [Executive, Saiful Nang Academy]
We have been taught in very detailed steps and I can see how a beginner can develop own website with SEO in 2 weeks time. This is hard to been in other courses I’ve attended. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
Been attend few courses before, but they only talk very basic topic. But mentors and coach here are very detail on guiding new beginners. Not like others. - Hum Chun Kuaei [Product Design, Tourwaze.com]
Memenuhi setiap kehendak dalam industri perniagaan saya. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
Modul 7 hari sangat lengkap dan sistematik! Nilai yang cukup tinggi. - Saiful Bahri Yusof [Director, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
Genuine. Sincere. Honest. Positive aura. - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]

My Business Is Offline. Can CIMP Really Help Me?

We learn about strategic ways of popular marketing in the most easy way. CIMP is really fast in teaching us new skills and giving us efficient ways to compress budget for marketing. We’re now No. 1 website on the market of Pension Prep. - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Konsep dan strategi yang CIMP ajarkan sangat membantu sekali dalam mencapai target. Hasilnya sudah terlihat sangat bagus. Alhamdulillah. - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP Program akan membantu Offline Business untuk lebih maju. Pada akhirnya, perusahaan juga akan diuntungkan dengan majunya offline business walaupun melalui online business. Di era VUCA seperti sekarang ini, Digital Marketing sangat dibutuhkan bagi semua lini bisnis sehingga CIMP Program akan menjadi jambatan bagi Champions untuk membantu perusahaan dalam bersaing & berkompetisi di dalam industri. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP sangat membantu Menara 165 untuk bersaing di era sekarang yaitu Digital dengan semua program yang diberikan. Menara 165 sangat siap untuk besaing di dunia digital. - Reza Isnain Rabiultani [E-Commerce, ESQ Jakarta Indonesia]
Although CIMP trains us for online marketing, we could increase our offline business revenue and GP by promote our product with discount and new features. - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Business Unit yang saya handle sudah online dan sudah memakai SEO tetapi belum powerful. Setelah mengikuti CIMP, Website dan SEO semakin powerful dan leads bertambah banyak. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Ya boleh. CIMP integrates all marketing paltforms and channels. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
CIMP surely can help me to make my business is online. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
Yes, of course. Seeding by right content to attract traffic to physical store. - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
Ya. Betul-betul membantu saya. Terima kasih. - Najihan binti Zulkifli Mohd [Marketing, Hilde Club]
CIMP membuatkan kita makin nampak dan jelas halatuju bisnes kita serta memahami bagaimana memilih customer segment yang betul. - Wan Nur Syahira binti Wan Mohamed [Perunding Kewangan Islam, Quantum Khair Consultancy]
Yes, CIMP can help to make business from offline to online with good results. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
By using some of the tactics from what I’ve learn from CIMP. I also can use it either my offline business. - Hum Chun Kuaei [Product Design, Tourwaze.com]
Saya sanagt memerlukan CIMP program untuk memajukan perniagaan saya. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
Absolutely. Let the world know your business through Online Branding. - Saiful Bahri Yusof [Director, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
Yes. Good values from send all bounderies in regardless. The concepts are applicable to those who are willing open our heart to all knowledge and opportunities. Apply them to our daily activities. - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]

Will I Be Bored To Tears? I Want To Make Money, Not Learn A Bunch Of Dry Business Stuff.

Materi dalam CIMP bukan hanya teori. Di dalamnya juga ada praktik yang membuat kita tahu dan bisa. - Desy Kurniawati [Copywriter, ESQ Jakarta Indonesia]
The time spent in CIMP are priceless. I never stay up this late but I’m not bored at all. Really amazing! - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Background pendidikan saya bukan Marketing. Ketika saya mengikuti CIMP Program, saya merasa seperti sudah kuliah 4 tahun dengan jurusan marketing. Ilmu yang saya peroleh sangat dalam sehingga saya yakin, saya bisa mengembangkan Digital Marketing secara mandiri, seperti menjadi konsultan SEO, web developer, etc. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
Cara penyampaian CIMP sangat mudah untuk dikuasai. Dengan metode ceria membuat suasana kelas sangat senang. - Reza Isnain Rabiultani [E-Commerce, ESQ Jakarta Indonesia]
Materi awesome, penyampaiannya jelas, lebih banyak praktek dan mentors sangat teliti membimbing peserta. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Keberkesanan ilmu dalam kelas memberi impak dan sentiasa dapat ilmu yang bermanfaat. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
I can learn marketing in different view with CIMP - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
Best buat sale menggunakan Google. Zero cost! - Nurul Ezzah binti Marzuki [Marketing, Jardin Beauty]
Bestnya membuat sale menggunakan Google. - Najihan binti Zulkifli Mohd [Marketing, Hilde Club]
Coach Puan Shakirah knows how to deliver the knowledge. She is the MASTER. - Mohd Shamhan bin Mohd Yusoff [Pengarah, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
This class was excellent. And I did’t even fall sleepy or get bored. Because of the content that delivered by Puan Shakirah are very usefull & with a very smart practical. - Hum Chun Kuaei [Product Design, Tourwaze.com]
I would say, CIMP is a must-have tool for everyone to start online business. - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]
Kursus yang lengkap dan padat tapi di dalam suasana yang FUN dan RELAX dengan coach dan mentor yang awesome. - Anuar bin Ibrahim [Director, Mamayaya Zone]

Money Is Tight. Is CIMP Really Worth The Investment?

Yes. Of course, indeed. - Fajar Syukur [Head of Creative, ESQ Jakarta Indonesia]
You’ll get berkali-kali ganda! - Ronal Edison [Head of Social Media, ESQ Jakarta Indonesia]
The ROI comeback fast, in just count of months not year. Really superb and out of this world! - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Yes.. CIMP sesuai apa yang kami butuhkan. Insya-Allah ESQ Business School capai target selepas CIMP! - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
Yes, of course. Saya bisa mengatakan bahawa CIMP adalah investasi yang sangat menguntungkan, secara business mahupun personal. Nilai yang terkandung dalam sumber daya yang diinvestasikan akan meningkat. Daripada membayar sejumlah wang untuk website, lebih baik mengeluarkan wang untuk mengikuti CIMP Program yang sudah jelas hasilnya. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP will give you a solution that is more valuable than the money you would spent for CIMP. - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP cara yang tepat untuk memulai memajukan bisnis dengan menguasai Google. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Lebih murah berbanding skill dan ilmu yang saya dapat. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
Of course. I never regret the moment I registered CIMP. Tq Dr Maryam for this opportunity (signing in a group). - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
Amat berbaloi. - Nurul Ezzah binti Marzuki [Marketing, Jardin Beauty]
Yes. Membuahkan hasil apabila mudah keluar di Google. - Najihan binti Zulkifli Mohd [Marketing, Hilde Club]
Worth every penny. - Eng Chong Hun [Director, Renosun Sdn. Bhd.]
Yup. My financial is very critical right now. But after the program I can feel that I could become better than before. Insya-Allah, doakan saya. - Nona binti Abdullah [Business Owner, Ghina Fardus Resources]
Life is about how you invest in yourself. If you want to develop and grow yourself in new thing – you need to invest. CIMP is worth your investment. - Mohd Shamhan bin Mohd Yusoff [Pengarah, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
CIMP berbaloi. - Wan Nur Syahira binti Wan Mohamed [Perunding Kewangan Islam, Quantum Khair Consultancy]
Yes, it is worth for me to invest myself to attend this course. It’s a trend nowadays and we must learn digital marketing for own business. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
Seriously, value from CIMP, more than amount me pain. - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]
Memang budget yang tight memberi cabaran sebab harga program ini agak tinggi tapi dengan segala yang ada dalam CIMP program, ia sangat berbaloi. Jangan fikir tentang hari ini tetapi fikir tentang perkembangan bisnes pada masa hadapan. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
Yes, to build legacy, we need to use all parts of marketing to brand ourselves. - Ahmad Firdhaus bin Che Mohd Zulkifli [Business Leader, Shaklee Independent Distributor]
Don’t look the investment. Look the Value. - Saiful Bahri Yusof [Director, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
Yes. 1000%! - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]

I’m Already Successful. Is CIMP Just For Beginners?

No. CIMP for everyone, every level & practical. - Ronal Edison [Head of Social Media, ESQ Jakarta Indonesia]
In CIMP, we learn to rule over the Google Search! There’s no other steps you need to have in this digital wars! - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP is for every position in company, business unit and even for every people. If they who have advanced business, they will be more advance after CIMP, for small business, the will be bigger after CIMP. - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
No. Bagi yang sudah mahir sangat bagus untuk meningkatkan kemampuan. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP untuk orang yang berfikiran jauh dan tidak mahu ketinggalan dek arus Digital World. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
I can see that CIMP is suits for beginner, advance and amatur. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
Hello! I’m already successful too. CIMP is filling the gap in my knowledge. - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
I don’t think it just for beginners, because of the content of internet are always updated. So CIMP most on to let us know about the theory and the way preserved information & explanation was great. Keep giving tools to help us. - Hum Chun Kuaei [Product Design, Tourwaze.com]
If now are doing good, again, you will still find “something” & exploring “something” from Puan Shakirah, technical knowledge enhancement and strategies at least. If you are new, no doubt, this is a “must-have” program. - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]
Walaupun sudah berada dalam dunia perniagaan agak lama tapi perlu sentiasa ada pembaharuan terutama dalam arus perniagaan tanpa batasan. Segala informasi yang diberikan dan diajarkan menang sangat diperlukan dalam perniagaan. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
Belajar tak habis sampai akhir hayat. Sentiasa ada benda baru untuk belajar. Serius, business builder will appreciate this program. - Ahmad Firdhaus bin Che Mohd Zulkifli [Business Leader, Shaklee Independent Distributor]
How do qualify successful? If one is, there are many others who are successful than you! CIMP is for all, no matter who you. - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]

I’m Totally New To All Of This. Will CIMP Be Over My Head?

No HTML Codes required in this workshop. Its just WOW! - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP teachs us from very basic level, so it can be understand by a newbie & beginner. - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Pilihan tepat untuk memulai sebuah bisnis yang baik. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Saya jamin segala ilmu marketing yang diajar dapat trigger skill dan menajamkan ilmu kita. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
CIMP will be worth a time! - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
We have to understand that the world that we are living is going towards ONLINE. It’s a TREND. “Do not miss it”. - Mohd Shamhan bin Mohd Yusoff [Pengarah, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
I’m new in this, but for what I’ve learn from CIMP, will keep in my mind because of the way how they teach and guide. - Hum Chun Kuaei [Product Design, Tourwaze.com]
Definitely not a problem, and you can attend the program from ZERO IT Knowledge. Way the coaching from very basic is the beautiful part of CIMP. - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]

Technology Freaks Me Out. Will CIMP Help A Non-It Person Like Me?

Tentu saja ya, CIMP memiliki materi yang berkualitas dan bisa membantu siapa saja. - Desy Kurniawati [Copywriter, ESQ Jakarta Indonesia]
No programming expertise required . That all I can say, Yaiy!! - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Dengan Online Marketing dari CIMP, kami siap garap pagar yang ada di luar dan berani dalam persaingan bisnes ini. - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
It will help you. I am an English Department College Student and OMG! I can built a website! Awesome! - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Training CIMP sangat membantu dengan modal yang bagus dan cepat memahami. Website juga sudah selalu naik di Google. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Saya enjoy dan mudah menerima ilmu digital kerana Speaker yang tidak kedekut ilmu dan sanggup menjawab soalan saya walaupun soalan itu soalan Beginner dalam IT. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
CIMP helps a lot. Even I’m not technology experts but through CIMP, the process of learning is fun. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
I’m proud of CIMP which can trained us in smart, simple & exclusive way to build our own website. - Yeap Bee Phou [SE Control Sdn. Bhd.]
Tak pernah terfikir boleh buat website sendiri. Sangat buta IT. But dalam kelas CIMP, saya rasa seronok untuk terus explore completekan website. Puan Shakirah ajar dengan teknik yang mudah diikuti. - Wan Nur Syahira binti Wan Mohamed [Perunding Kewangan Islam, Quantum Khair Consultancy]
Teaching was interesting and it will make a non-IT person to be interested in digital marketing. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
I can built my webpage in 5 minutes after CIMP class. And it is great that even person like me also can built a webpage. - Hum Chun Kuaei [Product Design, Tourwaze.com]
Saya sangat takut dan malas untuk teknologi, tapi setelah mengetahuinya, ia menjadi agak mudah pada saya walaupun masih merangkak, sekurang-kurangnya saya dah boleh membina website sendiri. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
I do online business because saya minta. Even saya tiada background IT, minat will help you to learn. - Ahmad Firdhaus bin Che Mohd Zulkifli [Business Leader, Shaklee Independent Distributor]

I Really Want To Grow My List And Reach More People. Can CIMP Help Me With This?

Ya, sangat membantu. Karena hasilnya bisa diukur dan terlihat dalam hitungan bulan. - Desy Kurniawati [Copywriter, ESQ Jakarta Indonesia]
If you use Google, you will need CIMP! - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Saya sangat excited dengan Program CIMP, saya yakin dan percaya akan lebih banyak produk kita yang dibeli dan website kita berada di halaman pertama Google. - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
2018 mendapat leads sebanyak 8000 leads. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Alhamdulillah, dalam tempoh sebulan kelas, saya sudah ada 300+ list subscribers bagi website saya. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
Absolutely, thru CIMP, I can reach more people. Its proven within 1-2 months. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
Yes very much. By introducing autoresponer tool & systematic database. - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
List Mary Jardin juga sudah meningkat dengan banyak. - Nurul Ezzah binti Marzuki [Marketing, Jardin Beauty]
So far, list ada peningkatan 1. - Jannatul Izzati binti Rajmi [Operation Executive, The Luxe Production]
Sure, especially SEO and email-marketing. The proper planning in listing keywords is very important in SEO. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
Yes. Telah dibuktikan. - Anuar bin Ibrahim [Director, Mamayaya Zone]
Yes! And when my website in 1st page of Google, definitely will increase my list of database. - Saiful Bahri Yusof [Director, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]

I Feel So Isolated & Alone Sometimes. No One To Refer To. Does CIMP Offer Support & Community?

There’s alumnus WhatsApp Group created by CIMP for tackling problem 24/7. They even make our leaders come together to sat and review the marketing strategies. - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Ya, CIMP would offer support for community. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
Yeay! Sangat membantu sekali CIMP Program. - Reza Isnain Rabiultani [E-Commerce, ESQ Jakarta Indonesia]
Of course, you can join the community that can help you for digital marketing. - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Ya. CIMP sangat men-support bisnis unit. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Program CIMP memberi support 24 jam. Memang terbaik. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
There is CIMP Group, dropbox, emails and personal community to refer to. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
Very much. I love the helping hands from coach and the mentors. - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
Yes, ada group untuk selesaikan masalah. - Najihan binti Zulkifli Mohd [Marketing, Hilde Club]
Yes, their mentors help me a lot. - Jannatul Izzati binti Rajmi [Operation Executive, The Luxe Production]
Yes, group chat in WhatsApp and Webinar can really help me when I back to Sabah. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
CIMP sangat membantu dari segala aspek. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
In CIMP group, we will always get support. - Ahmad Firdhaus bin Che Mohd Zulkifli [Business Leader, Shaklee Independent Distributor]
Yes! Dengan adanya Group support “mentor” dan group support rakan bisnes menjadikan kami rasa sentiasa dibantu. - Anuar bin Ibrahim [Director, Mamayaya Zone]
Yes. The support superb! - Saiful Bahri Yusof [Director, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
Yes. The reason I attracted to attend when I was informed about the support group after CIMP – sure not experiencing it yet, But for the last 8 days attending CIMP, I’m happy to see the bonding, sharing, assistance, dedication by Coach and Mentors. - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]

Will CIMP Be Talking On Theories Or Will CIMP Teach Me How To Take Action And Make Things Happen?

Tajuk kaya teori, namun CIMP terbukti berhasil dan efektif. - Fajar Syukur [Head of Creative, ESQ Jakarta Indonesia]
It’s action method, no action no result. - Muhammad Afiq bin Muhd Aminudin [Assistant Trainer, ESQ Jakarta Indonesia]
The CIMP teach me how to take action and make things happen! - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP membuka wawasan, menjawab pertanyaan saya tentang Integrated Marketing , bagaimana menganalisa data, membuat laporan, membuat konten dengan mudah. - Aditya Nur Baskoro [SEO Supervisor, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP always teach Champion how to take action and get best result. Champion thaught learning by doing not talking on theories. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP sangat lengkap dalam pengajaran, teori dan praktek yang diajarkan sangat membantu bisnis Menara 165. - Reza Isnain Rabiultani [E-Commerce, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP lebih banyak praktek. Jadi peserta lebih mudah mengingat cara-cara yang diajarkan oleh Puan Shakira. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP ajar dari A sampai Z. Dan saya faham dari A sampai Z. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
Yes, CIMP teach me how to take action! I feel confident to do by myself after CIMP. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
Action. Because I can really see result coming just after 2 months signing up. 5 pages in 1st page Google. Awesome! - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
Rasa bertuah dapat join CIMP. - Nurull Nadia binti Abdul Rashid [Marketing, The Luxe Production]
Yes, take action and see the results always are the most important parts for me. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
CIMP full with knowledge, skills, tactics, strategies, practical-oriented. - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]
CIMP berikan saya peluang melakukan semuanya dalam dunia maya. Memahami tentang apa itu website sehingga berhasilnya memberikan keputusan yang cemerlang dalam perniagaan kami. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
The 360 Degree - integrated Digital Marketing is totally great. CIMP shows how to do it from zero. - Ahmad Firdhaus bin Che Mohd Zulkifli [Business Leader, Shaklee Independent Distributor]
Definitely. Actions and efforts are needed to make it happens. CIMP guided us to achieve this awesomely. Lots to do, many of variations sharing. Being taught in CIMP – Wonderful! - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]

What If I Feel Lost? Can CIMP Help?

You can Google the solutions, and get help results in seconds. CIMP connects you to all the help you need in this world. - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP sangat membantu agar website kita tampil di halaman pertama Google untuk mencapai target. - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
Semua mentor dan coach CIMP sangat membantu saat menghadapi kesulitan. - Aditya Nur Baskoro [SEO Supervisor, ESQ Jakarta Indonesia]
Yes. Ketika Champion mengalami kesulitan, para mentor akan membantu dengan senang hati. Instruksi yang diberikan sangat membantu Champion sehingga masalah terselesaikan. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
Belajar CIMP. Saya terus mendapat Idea baru untuk strategi bisnis - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
You never lost in CIMP class. CIMPIAN support & help you along the way. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
Definitely. Best support system ever! - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
Yes! Sangat membantu jika kita berasa down. Untuk bangun semula, sangat membantu. - Najihan binti Zulkifli Mohd [Marketing, Hilde Club]
Tanya apa sahaja masalah. Pakar ada jawapannya! - Wan Nur Syahira binti Wan Mohamed [Perunding Kewangan Islam, Quantum Khair Consultancy]
To be good and excellent in online business, you are coached with full patience in CIMP family. Syabas! - Stanleu [CEO, Tourwaze.com]
Dengan adanya bantuan Coach dan mentor, segalanya menjadi mudah dan membantu dalam CIMP program yang kami ikuti. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
Yes. Definitely, get very technical sometimes but coach and mentors are so patience, guided and explained thoroughly. Amazing how dedicated they are to make all of us at ease all the times. - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]

Ok. What Would You Say To Your Friends Who Are Still Not Sure Is CIMP Good For Their Business?

Just take action with CIMP, anda akan prove the success. - Fajar Syukur [Head of Creative, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP make you survive in VUCA Era. - Ronal Edison [Head of Social Media, ESQ Jakarta Indonesia]
Just do it, trust them, try first, see result. Its amazing. - Muhammad Afiq bin Muhd Aminudin [Assistant Trainer, ESQ Jakarta Indonesia]
Don’t spent anything for marketing, except the CIMP Workshop! Everything else is useless! - Gina Al Ilmi [SEO Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP – Minda Trafik. “The Best Program Online Marketing For Malaysia” - Govinda [Digital Marketing Coordinator, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP bisa membuat yang tidak bisa, tidak tahu tentang Integrated Marketing (Website, SEO, FB Ads, Email Marketing, Google Analytics) menjadi ahli. - Aditya Nur Baskoro [SEO Supervisor, ESQ Jakarta Indonesia]
Saya akan merekomendasikan kepada mereka untuk mengikuti CIMP Program jika mereka mau bisnis / perusahaan mereka berkembang baik dari sisi Branding maupun profit. CIMP mampu mengoptimalkan seluruh sumber daya yang ada di dunia Digital untuk meningkatkan performa perusahaan. - Aryo Pinandito [Strategic Planning & Business Development Assistant Manager, ESQ Jakarta Indonesia]
CIMP adalah solusi utama untuk semua bisnis yang ada di Era Digital sekarang. Ikut CIMP. Dijamin tidak rugi!! - Reza Isnain Rabiultani [E-Commerce, ESQ Jakarta Indonesia]
If you want to still exist and survive from online age life today, use CIMP! Choose CIMP! - Muhammad Abdul Karim [Multitasking Staff, ESQ Jakarta Indonesia]
Ikut training CIMP. Training CIMP sangat bermanfaat untuk bisnis dan juga untuk kemampuan diri sendiri. - Akhmad Taufiq [SEO Speacialist, ESQ Jakarta Indonesia]
Naikkan sales anda, kurangkan kos marketing dan belajar guna Online Platform dengan berkesan. - Muhammad Hasnan b. Muhd Sharhabil [Marketing Manager, Khalifah Didik]
Absolutely, it’s true CIMP is good for any business who want to be popular on online. - Noor Laila Ariffin [Managing Director, Early Childhood at iLoveCaliph.com]
CIMP is a must for all entrepreneurs and marketers. Insya-Allah, a very good investment. - Siti Khadijah binti Lukman [Director, Belle Jardin Empire Sdn Bhd]
Join! Kalau tak rugi tau. - Nurul Ezzah binti Marzuki [Marketing, Jardin Beauty]
I want express my gratitude to CIMP, I’ll never forgot Puan Shakirah’s message. - Yeap Bee Phou [SE Control Sdn. Bhd.]
Orang bisnes wajib ada website! Mudah kerja kita. Website bekerja 24/7 untuk kita. Syukur Alhamdulillah dipertemukan dalam kelas CIMP yang sangat awesome! - Wan Nur Syahira binti Wan Mohamed [Perunding Kewangan Islam, Quantum Khair Consultancy]
No regret to attend CIMP course if anyone to be good in Digital Marketing. - Liew Sung Yeu [IT Executive,Tourwaze.com]
CIMP is my high recommendation if want to learn digital marketing. No need to think so much on others option. - Hum Chun Kuaei [Product Design, Tourwaze.com]
Dengan adanya CIMP Program, kita dapat jawapan yang terbaik bagi memenuhi keperluan perniagaan kita. - Susanti binti Aziz [Pengarah, Cash Agrocultural & Marketing]
Saya guarantee program ini akan membantu perniagaan mereka. - Anuar bin Ibrahim [Director, Mamayaya Zone]
If you really want to grow up your business let get vey serious and CIMP will be the place! CIMP the best. - Saiful Bahri Yusof [Director, Real Mega Synergy Sdn. Bhd.]
CIMP is a must! No but and if about it! - Mazniha Mohd Ali Noh [Founder, Coffee Sweetheart]