Skip to main content

Servis

Email Marketing

“Email marketing & Automation” melalui “autoresponder”, satu teknik untuk mengubah pengunjung kepada pembeli.

Klien

Media

Mohon Sebut Harga

  • Person In Charge (PIC)
  • Jawatan pegawai dalam syarikat
  • Mesti merangkumi "60" Cth : 6019-12345678
  • Cth : emel@gmail.com
  • Sila rujuk maklumat perkhidmatan di ruangan atas
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kenapa Perlu Email Marketing?

90% pengguna internet menggunakan e-mel.

E-mel jauh lebih besar daripada media sosial. Lebih 90% pengguna internet menggunakan e-mel. Kelebihan utama menggunakan pemasaran e-mel umumnya disebabkan oleh harga awal yang murah, kemudahan menggunakan e-mel dan kemampuan untuk mengesan hasil.

Mudah Diukur

Manfaat utama pemasaran e-mel lain adalah dengan mudah untuk melihat di mana anda salah. Sebilangan besar perisian pemasaran e-mel akan membolehkan anda melacak kadar terbuka, klik-tayang dan penukaran, menjadikannya mudah untuk mengetahui bagaimana kempen dapat ditingkatkan. Perubahan ini juga dapat dilakukan dengan segera, sedangkan iklan cetak atau siaran memerlukan sedikit usaha untuk diubah.

Saluran terbaik untuk pulangan pelaburan

Adakah anda tahu bahawa pemasaran e-mel adalah saluran terbaik untuk pulangan pelaburan setelah pengoptimuman enjin carian?

Dalam dunia perniagaan, hasilnya boleh dikatakan penting. Dengan ini, alasan utama bahawa kebanyakan perniagaan melabur dalam pemasaran e-mel adalah pulangan pelaburan yang hebat. Menurut DMA, pulangan pelaburan untuk e-mel adalah £ 35 untuk setiap £ 1 yang dibelanjakan.

Jangkau khalayak yang sudah terlibat

Pemasaran e-mel adalah satu-satunya saluran yang diminta pengguna untuk diterima. Sebilangan besar perniagaan yang menggunakan platform ini hanya menghantar mesej kepada mereka yang telah mendaftar untuk menerimanya. Ini membolehkan kadar penukaran yang jauh lebih tinggi kerana perniagaan hanya menyasarkan mereka yang sudah mempunyai minat terhadap jenama mereka.

Anda Mahu

Sampaikan Mesej Yang Tepat? Meningkatkan Pendapatan? Hasil Pelaburan Yang Baik?

Mohon Sebut Harga

Anda Mahu

Sampaikan Mesej Yang Tepat? Meningkatkan Pendapatan? Hasil Pelaburan Yang Baik?
Mohon Sebut Harga

Apa Yang Termasuk Dalam E-Mel Marketing?

Strategi Pemasaran E-Mel

Ada cabaran pemasaran e-mel yang perlu anda selesaikan? Tidak tahu mahu bermula? Kami membantu merancang strategi pemasaran e-mel anda dan menyiapkan peta jalan.

Penciptaan Templat E-Mel

Dapatkan template email yang tepat dan dijalankan dengan baik berdasarkan spesifikasi dan pedoman merek Anda dengan harga yang sepadan dengan investasi Anda.

Otomatisasi Pemasaran Email

Rencanakan, bangun, dan terapkan program otomatisasi pemasaran email yang cerdas dan skalabel yang meningkatkan keterlibatan pelanggan dan nilai seumur hidup.

Manajemen Kampanye Email

Tidak mempunyai masa dan sumber untuk menguruskan kempen e-mel? Biarkan kami membantu anda membangun, menyebarkan, dan mengelola kempen pemasaran e-mel secara besar-besaran.

Mengintegrasikan E-Mel Dengan Laman Web

Kami akan membantu anda memasang langganan e-mel di laman web untuk mendapatkan pangkalan data pelanggan baru mengikut minat mereka terhadap produk atau perkhidmatan anda

Pelaporan Dan Prestasi

Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan pemasaran e-mel kami adalah untuk melakukan pelaporan dan penjejakan prestasi yang berterusan yang akan memungkinkan kami untuk menentukan kejayaan kempen anda dan membuat peningkatan berterusan pada senarai, templat dan kandungan anda.

Proses Kerja Kami

Tentukan Objektif Kempen

Menyuji Browser & Emel Klien

Hantar atau Tetapkan Waktu Tertentu

Mengukur dan Menganalisis

Hasil dan Laporan

Kenapa Pilih Minda Trafik

Minimakan kesalahan & kerugian pelaburan perniagaan anda di Internet

Pelaksanaan Pantas Supaya Pemasaran Dapat Memberi Kesan Dengan Cepat

Akses Penuh Ke Dashboard Analytics Untuk Melihat Prestasi & ROI Terkini

Teknik bertaraf antarabangsa & teknologi trending terkini

Teknik Patuh Syariah (Syariah Compliance)

Servis Lain Yang Ditawarkan